Konsultointi

Jokainen asiakas on erillinen kokonaisuus, joten tuotantotekniset ratkaisut ja ongelmien ”kipupisteet” ovat yleisesti hyvin erilaisia asiakastiloilla. Jos jotkut asiat ovat tuotannollisesti ja kustannusrakenteellisesti hyvällä tasolla, niitä ei lähdetä väkisin muuttamaan normaalisti käyttämämme konseptiin.

Oli kyse henkilöstön johtamisesta / hallinnasta, olosuhteiden hygienian parantamisesta, toimimattomasta rehustuksesta taikka tuotannon korkeasta kustannusrakenteesta, voitte luottaa laajaan kokemukseemme sekä tiimimme ja yhteistyökumppaniemme ammattitaitoon.

Yrityksemme kaksi selkeää päämäärää ovat asiakastilan taloudellisen tuloksen parantaminen sekä eläinten hyvinvoinnin lisääminen. Koska vanha viisaus pitää vielä tänä päivänäkin paikkansa: Hyvinvoiva eläin tuottaa parhaiten.

Ota yhteyttä!

Prosessimme

  • Alkukartoitus
  • Ongelmien ja kipupisteiden kartoitus ja analysointi
  • Selvitys kuinka intensiivistä konsultointia tarvitaan, olemme erittäin joustava toimija. Jotkut tilat haluavat esim. kaksi käyntiä vuodessa. Toiset asiakkaistamme päätyvät ”avaimet käteen” paketteihin, jolloin tiimimme hoitaa koko tuotannon kehittämisen ja palkkalistoillamme oleva ammattilainen hoitaa yrityksen päivittäiset työnjohtotehtävät.
  • Tilanteen kehittymisestä laaditaan kirjallinen raportti asiakaskohtaisesti sovittavin määräajoin